вторник, 26 января 2016 г.

Вірус Зіка і Міністерства в Іспанії та Україні

В усіх країнах за останні два дні пройшло повідомлення про увагу санітарних служб до випадків вірусу Zika (Зіка). Але не в Україні! В Україні - що вірус Зіка, що відсутність пульсіоксиметру в міській лікарні, що наплювати на стариків і диспансеризацію груп ризику - це нормальний стан. У нас ідуть реформи !!! Нам не до рекомендацій Всесвітньої Організації Охорони Здоров'я((( А нахЄра, вибачте, Міністерство???
***
Ось приклад, як Іспанія реагує на рекомендаціі ВООЗ. Документ розісланий всім лікарям, так як у кожного лікаря є свій єдиний обліковий 9-значний номер, а значить всі вони на обліку у держави. Вже залеже від лікаря, - прочитає він чи ні.

У нас же із України просять купити вакцину для грипу, і готові платити подвійну ціну. Может треба гнати таких керівників із банди Порошенка і самого президента-бандита Nº5 ???
Чи хай ще щось підправить на чолі з Путіним?

Здається, що Квіташвілі тут ні до чого, бо пока в Верховній ЗРАДІ править бал Богомолець, агент Патрошенка (агента Путіна), - реформ в Україні не буде. Бо як в злиденній країні тоді дерматологша-співачка буде дітей в Германії навчати?! І так грошей в обмаль, а ще ж і за нерухомість, надбану щоденною працею до знемоги, треба мільйоннні податки платити, бо гектари землі і з замками, плаваючими острівками та чисельні квартири потребують сплачувати неабиякі податки. То поки бізнес одиниць в злиденній країні процвітає, про Зіка там ніхто не знає і знати не повинен)
Слава Україні без банди Порошенка!

Комментариев нет:

Отправить комментарий